Heb jij zin om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Het TuinSeizoen Vakantie Doeboek is ideaal om mee te nemen op vakantie of juist om jou thuis in de vakantiestemming te brengen. Laat je inspireren voor een eigen vakantietuin en ga aan de slag met de vele themapuzzels, sudoku’s, rebussen en nog veel meer! 

Heb ik dit nodig?

Meer dan je misschien dacht! Met het TuinSeizoen Vakantie Doeboek schakel je even af van het gewone leven. Strijk neer in je tuin en ga lekker languit om één van de vele sudoku’s, woordzoekers, rebussen en kruiswoordpuzzels op thema te maken. De 100 pagina’s bieden je urenlang plezier en een heleboel nieuwe kennis. Beloofd!

Uitgepuzzeld?

Er is nog veel meer! Het TuinSeizoen Vakantie Doeboek neemt je mee naar tien mooie vakantieoorden. Droom weg bij de schitterende natuur van onder meer Italië, Engeland, Brazilië, Ibiza, Noord-Amerika, Amazone, IJsland, Italië, Zuid-Afrika en Marokko. Droom weg bij de mooiste foto’s en ga aan de slag met een tuin in dezelfde stijl, natuurlijk met de bijbehorende schitterende beplantingen.

Het Vakantie Doeboek heeft een compact formaat en is ideaal om mee te nemen in je koffer! Blader een deel van het Vakantie Doeboek alvast een keer door en voor € 9,95 is ‘ie van jou! Bestel ‘m hier.

 

Lees meer  Tuinseizoen voortaan in suikerriet folie verstuurd