Wil je jouw tuin gaan renoveren of ga je een nieuwe tuin aanleggen? Laat je inspireren door Tuinontwerp. Het magazine staat boordevol compleet uitgewerkte, eigentijdse ontwerpen voor grote en kleine tuinen en dakterrassen. De nieuwe Tuinontwerp specials zijn nu verkrijgbaar.

Haal jouw exemplaar van Tuinontwerp in de winkel of bestel online via Vipwinkel.nl. Ontvang nu tijdelijk gratis verzending bij aankoop van Tuinontwerp 01 en 02 van 2022.

Tuinontwerp 01 2022

Wil je een leeftuin voor het hele gezin, een tuin in zuiderse of romantische sfeer of in een bohemian Ibiza stijl? Droom je over een voortuin vol bloemen of wil je hier juist een verborgen trampoline plaatsen? De special Tuinontwerp 01 2022 biedt hiervoor volop inspiratie! Met daarnaast onder meer: tips voor het terras en voor een duurzame tuin, hoe je bij de aanleg slimme prijskeuzes maakt en waar je op moet letten als je zelf een beplantingsplan maakt.

Tuinontwerp 02 2022

Ook de special Tuinontwerp 02 2022 staat boordevol eigentijdse tuinen: van een speels stadstuintje en een gezellige familietuin tot een klimaatadaptieve tuin en een pijpenla in mediterrane sfeer. Houd je meer van een Moorse stijl, een swingende bloementuin of een spannende tuin met coulissen? Ook deze komen aan bod. Maar ook tips om extra privacy te creëren en een stappenplan om zelf je droomtuin te ontwerpen.