In het voorjaar of in de zomer is er reden genoeg voor een tuinfeest! Met deze tips kleed je je tuin feestelijk aan, zo wordt jouw tuinfeestje gegarandeerd een succes.

tuinfeestje3

1. Decoratieve bloemetjes!

Het leukste is om zelf je decoraties voor het tuinfeest te maken. Vul wat kleine vazen of glazen waxinelichthouders (met beugels) met water. Vul ze met bloemen en hang ze op in de tuin. Natuurlijk kun je er ook waxinelichtjes in doen, in plaats van bloemen. Ook leuk: zet een oude ladder neer met op iedere trede een waxinelichtje.

tuinfeestje

2. Lekker eten

Bij een tuinfeest hoort natuurlijk ook lekker eten. Steek de barbecue aan en dek de tafel met kleurrijke accessoires. Kies voor mooi servies en vrolijke servetten. Dit nodigt meteen uit om een kijkje te nemen bij al dat lekkers.

tuinfeestje1

3. Zorg voor genoeg zitplekken

Als je een nieuwe tuin aanlegt, is het handig om er rekening mee te houden of je veel mensen over de vloer krijgt. Bij het geven van feestjes in je tuin is het slim om veel zitplekken te creëren of een ruim terras aan te leggen waar je de barbecue en tafels kunt neerzetten.

tuinfeeste

4. Vlaggen

Hang de vlaggen maar alvast op. Wapperende vlaggetjes zorgen altijd voor een gezellige sfeer!

Tuinfeest met vuurkorf

5. Gezellig vuurtje

Wat is er nu gezelliger dan tot laat in de avond genieten van een knisperend vuurtje? Vul een vuurkorf met openhaardhout en geniet de hele avond van een warme en gezellige sfeer! Marshmallows mogen hierbij uiteraard niet ontbreken!

Wil jij een feestje in een sprookjesachtige sfeer? Klik hier! 

Lees meer  5 x mooie tuingeraniums