Voor lekkere lange zomeravonden of donkere avonden in de winter. Met de juiste tuinverlichting wordt je tuin het hele jaar een gezellige tuinkamer!

1. Duurzaam licht uit een potje (zie foto hierboven)

De Consol Solar Jar is een handige lamp die je overal mee naar toe kunt nemen. De lamp werkt op zonne-energie en zorgt voor mooi licht in je tuin. Één uur zon levert één uur verlichting op. Zet hem bij flinke regen wel binnen.
Prijs: € 29,95 • www.cadeau-cadeau.nl

tuinverlichting fatboy rockcoco lamp
2. Wauw!
Met deze lamp in je tuin steel je zeker de show! De RockCoco is geïnspireerd op de uitspattingen van Lodewijk XV en dirty rock-’n-roll. Het resultaat is een duurzame kroonluchter met de iconische rode Fatboy-bedrading. De lamp is waterbestendig. Met de afstandsbediening kun je hem op afstand dimmen.
Prijs: € 499,95 • www.fatboy.com 

Tuinverlichting Gacoli-lamp-to-go
3. Tuinlamp to go
Gacoli heeft een nieuwe ‘maat’ voor in de tuin geïntroduceerd: de Checkmate! Deze kleine, gezellige buitenlamp werkt op zonne-energie en kun je door het handzame formaat overal mee naartoe nemen en plaatsen. De lamp is 23 cm hoog.
Prijs: vanaf € 49,95 • www.gacoli.nl

Tuinverlichting- Hanglamp-nostalux

4. Sfeer op het terras
Een gezellige authentieke verandalamp aan een ketting. Geschikt voor op het terras, bij de voordeur, onder het prieeltje of in de buitenkeuken. De lamp heeft een deksel van hoogwaardig kwaliteit koper.
Prijs: € 195 • www.nostalux.nl

tuinverlichting vibia-lamp
5. Sfeervolle tuinverlichting
Het luchtige ontwerp van Vibia Wind Tripod uit zich in zowel de uitstraling als het gewicht. Doordat het licht subtiel door de fraaie kap schijnt, is het een echte sfeermaker. De lamp kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Verkrijgbaar in wit, zwart, groen of oranje.
Prijs: € 1954 • www.vibia.com

Lees meer  Bloembollen in moderne tuin

Tuinverlichting Dutchbone

6. Vintage verlichting
Zonder snoer en toch licht! Ja, de Dutchbone Gabe hanglamp is voorzien van een heel efficiënte led-lichtbron op batterijen. Hierdoor kun je dit lampje elke keer weer ergens anders hangen. Haal het lampje wel naar binnen tijdens een regenbui.
Prijs: € 34,90 • www.dutchbone.com

Tuinverlichting zeno_gartenlicht_lumenisk
7. Lichtpilaar
Deze Lumenisk lichtpilaar van Garten Licht is gemaakt van gevlochten rvs. De lamp is voorzien van een Garten Licht-spot die je aan kunt sluiten op een transformator, samen met meerdere Garten Licht-spots. Zo heb je een volledig waterdicht tuinverlichtingssysteem, waar je geen gereedschap bij nodig hebt. De spots zijn verkrijgbaar in zwart of blank rvs.
Prijs: vanaf € 1249 • www.zenoproducts.com

Tuinverlichting- Gacoli-parasolverlichting
8. Handig!
Avonden lang genieten onder de parasol zonder vervelende snoeren? Dat kan met de innovatieve Gacoli Powerblocks. De ledlampen werken op zonne-energie, maar zijn ook op te laden met de bijgeleverde lader. Heb je een grote parasol, veranda of overkapping? Combineer dan twee sets! De sets zijn gemakkelijk te monteren.
Prijs: €119,95 • www.gacoli.nl

Bekijk ook: 15 tips voor tuinverlichting