Op zoek naar een perfect cadeau voor een tuinliefhebber? We inspireren je graag met 4 cadeautips. Ideaal om een tuinliefhebber te verwennen met de feestdagen, maar ook leuk om zelf te krijgen!

1. Voor jou en voor de vogels

Duurzaam nestkastje

Kan je geliefde enorm genieten van vogels in de tuin? Geef dan een nestkastje cadeau. Koop je het nestkastje bij de webshop van Vivara, dan gaat een deel van de opbrengst naar natuurbeschermingsorganisaties zoals Natuurmonumenten. Het is dus eigenlijk een dubbel cadeau voor een tuinliefhebber.

 

2. Decoratief boeket

Wil jij in de winter naast een kerstboom ook een mooi boeket in huis? Dan is online bloemist bloomon iets voor jou. Speciaal voor de feestdagen ontwikkelden zij twee stijlen. Kies je voor Cinnamon Holiday, een ode aan de nostalgische kerst met champagneroze en warme terracotta- en spicetinten? Of ga je voor Botanical Celebration, waarvoor de stylisten zich lieten inspireren door Scandinavisch design en de natuur? Welke je ook kiest, ze vormen een perfecte match met elke kerstboom! Bestel via www.bloomon.nl

 

3. Therapeutisch tuinieren

Tuinieren voor de geest

Je hoofd leegmaken, terwijl je met je handen in de aarde zit? Tuinieren blijkt een goede remedie te zijn tegen psychische problemen, zoals een depressie, verslaving en PTSS. In ‘Tuinieren voor de geest’ onderzoekt psychiater Sue Stuart-Smith hoe tuinieren invloed heeft op onze innerlijk welzijn. Daarnaast geeft ze je allerlei tips om niet alleen de tuin, maar ook jezelf te verrijken.

 

4. Voor de leesliefhebber

Wat is een idealer cadeau voor een tuinliefhebber dan Tuinseizoen magazine? Geef nu een abonnement cadeau met feestelijke korting. Cadeau-abonnementen stoppen automatisch, dus je geliefde zit nergens aan vast. Liever een ander magazine? Kies uit 12 andere titels, zoals De Tuin op Tafel waarin je praktisch tips krijgt voor je moestuin of ontdek het V’GAN Lifestyle magazine waarmee je heerlijke vegan recepten op tafel zet.

Lees meer  Leer de mooiste kerststukken van natuurlijke materialen maken

*De links in dit artikel zijn affiliate links